Zec Commerce

About Us

Naslovna > O nama

Naša firma nudi vam mogućnost kupovine proizvoda online ili direktno dolaskom u naš prodajni objekat

Brzo plaćanje

Najbolja cena

Čak 13% popusta na ugradnju

besplatna dostava

na kupovinu preko 10.000 din

Podrška 24/7

o nama

Sve počinje 2016. godine odlukom da otvorimo firmu za prodaju okova za nameštaj. Od samog početka pažljivo pratimo i osluškujemo zahteve i sugestije potrošača. Radimo konstantno kako na sebi tako i na našem poslovanju. Neprestano se menjamo i ulažemo trud shodno zahtevima tržišta.

 

Glavna strategija nam je a ujedno i na prvom mestu – potrebe potrošaca.U želji da sve obavljamo stručno i profesionalno, proširujemo usluge i asortiman i pratimo inovacije. Sarađujemo sa vodećim brendovima u ovoj oblasti i imamo široku lepezu proizvoda poznatih proizvodjača: BLUM, GTV, HAFELE, FGV,SPAX, LIH LIN, EMUCA…
U cilju da Vam ponudimo samo kvalitet i samo najbolje, došlo je i do saradnje sa još jednim brendom vrhunskog kvaliteta – BOSCH.

 

Ovaj prodajni program podrazumeva alate kako za profesionalnu tako i za hobi upotrebu. Takođe, proizvode za Vaš dom: šporete, rerne, sudomašine, veš mašine, frižidere…
I naravno iz kategorije termotehnike na raspolaganju su Vam klima uređaji i bojleri.

 

Sve to možete obezbediti na jednostavan i brz način sa mogućnošću online kupovine ili dolaskom kod nas. Kvalitet i pristupačnost cena kao i efikasnost u poslovanju stvorili su atmosferu poverenja i podrške u dosadašnjem radu na koji smo jako ponosni.

BOSCH alat je idealno rešenje za svakog majstora. Nudi kvalitet i preciznost u radu kao i sigurnost i uštedu energije. Takodje našim potrošačima obezbeđujemo usluge servisa kod ovlašćenog servisera za BOSCH.

Ako želite da opremite Vaš dom, izaberite BOSCH proizvode vrhunskog dizajna i kvaliteta. Uz uštedu energije i maksimalnu bezbednost prilikom rada, ove proizvode ćete dugo koristiti. BOSCH bojleri kao i klima uređaji takođe imaju performanse koje štede energiju. Uživajte u inverter klimama tokom cele godine i toploj vodi protočnih bojlera koju nudi BOSCH tehnologija sa najsavremenijim eko karakteristikama.

NAŠA PRODAVNICA

Adresa

  • Adresa: Vidikovački Venac 104B
  • Pošta i Mesto: 11000 Beograd
  • Država: Republika Srbija

kontakt

Naše Društvene mreže