AKCIJE

Objavljeno 29.03.2023

ALVEUS

Uskršnja akcija

Da li želite da se vaš dom ističe? Zašto kuhinja ne bi bila prostorija koju ćete
istaći? Usudite se da dizajnirate svoju jedinstvenu kuhinju… privlačnu za oko i super funkcionalnu.

Personalizujte svoj kuhinjski prostor jedinstvenim oblikom, veličinom, materijalom i bojom i stvorite privlačno i funkcionalno kuhinjsko okruženje.

Povodom Uskrsa ALVEUS je omugućio promotivne cene sudopera sa slavinom i poklone uz odabrane modele iz ekskluzivnih kolekcija.

***

Akcija se odnosi na period od 29.03. do 30.04.2023.

ATROX – minimalistički dizajn sa toliko sjajnih karakteristika
Verujemo da dizajn ne utiče samo na spoljni izgled sudopere, već i na kompletno iskustvo njenog korišćenja i uživanja u kuhinji, zato Alveus proizvode osim kvaliteta, odlikuje i izuzetan dizajn.

Napravite svoj MIX IT UP – otkrijte bezbroj izuzetnih kombinacija

Ikoničan koncept koji vam omogućava da kombinujete različite vrste dizajna, materijala, dimenzija, boja i tekstura, gde glavnu ulogu uvek igra uvek jedinstveni Alveus Monarch. Otkrijte bezbroj izuzetnih kombinacija.

Variant Monarch-

kombinovanje Variant posuda različitih oblika, dubina i Monarch zlatne, bakarne, bronzane ili antracit boje, omogućava stvaranje vrlo posebne sudopere, baš prema vašem ukusu.

Line Max- jednostavne linije povezane u sofisticirani dizajn

Sudopere sa površinom za ceđenje nude odlično rešenje prilikom pranja posuđa i pripreme hrane. Atraktivnost i funkcionalnost kuhinjskih sudopera Line Monarch upotpunili smo različitom dodatnom opremom.

ALVEUS DODATNA OPREMA ZA KUHINJU

Svi proizvodi brenda ALVEUS su dizajnirani za moderne, vrhunske kuhinje, kao i za tradicionalne i moderne domaćine.

O NAMA
Kompanija ALVEUS je jedan od najvećih i najuspešnijih proizvođača kuhinjskih sudopera, slavina i pribora za kuhinje. Proizvodi ALVEUS se izrađuju u srcu Evrope, u Sloveniji, okruženoj prelepom netaknutom prirodom, u koju se ne mešamo, uprkos procesu proizvodnje. Posedujemo tradiciju koje datira još iz 1968. godine, te dosadašnjih 55 godina iskustva, negovanja kvaliteta uz uvođenje inovacija i poverenje koje su nam kupci ukazali, a ALVEUS u svakom smislu opravdao, omogućavaju da ponudimo tržištu visokokvalitetne proizvode, sofisticiranog i modernog dizajna i nadasve zagarantovane funkcionalnosti.

Kada izaberete ALVEUS sudopere, birate dugovečnost i najbolji kvalitet.

KONTAKT
Ukoliko vam je potrebna pomoć oko odabira proizvoda koji će najbolje odgovarati Vašem životnom stilu i potrebama, možete računati na brzinu i pouzdanost našeg tima, kao i stručnu pomoć savetnika prodaje koji Vam je dostupan putem kontakata na web sajtu.