NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA

Poštovani kupci:

Zec Commerce kao ovlašćeni distributer Bosch Alata i Kućnih Aparata je omogućio našim kupcima ONLINE prodavnicu, s tim vaše je samo da izaberete proizvod a mi će mo da se pobrinemo da u naj kraćem roku stigne do vas.

Način Plaćanja

  • Uplatnica

  • Nalog za prenos ( virmansko plaćanje )

  • Gotovinsko plaćanje

Plaćanje Uplatnicom

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke . ( Takođe možete preuzeti Vašu narudžbinu u našoj prodavnici Vidikovački Venac 104b )

Nalog za prenos ( virmansko plaćanje )

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili direktno kod nas u prodavnici Zec Commerce Vidikovački venac 104b )

Gotovinsko Plaćanje

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Za narudžbine čiji je iznos 15 000 dinara ( BOSCH alata ) Dostava je besplatna

Za kupovinu svih BOSCH Kućnih Aparata vršimo BESPLATNU DOSTAVU